Med StayPlus kan kryckan ställas ifrån nästan överallt. Se de fem olika sätten att ställa ifrån dina kryckor på nedan.

 


STÄLL IFRÅN KRYCKAN VID BORD I ALLA HÖJDER

Den långa, breda kropp som följer kryckans form gör det lätt att ställa ifrån kryckan vid bord på alla höjder. Oavsett om det är köks-, matbord eller bardisk – så kommer den alltid att kunna ställas ifrån lätt.


 

STÄLL SNABBT IFRÅN DIG KRYCKAN

Behöver du snabbt få händerna fria medan du står vid köksbordet? Med StayPlus kan du ställa ifrån dig kryckorna genom att ställa kryckan snett lutandes mot bordet. Den breda kroppen med gummikant ger enkelt motstånd så att kryckan inte glider ner.


 

HÄNG UPP KRYCKAN PÅ KÖKSBORDET

StayPlus är vinklad i botten, vilket gör att du snabbt och enkelt kan hänga upp kryckan på t.ex. ett köksbord. Detta är idealiskt om krycka ska bort från golvet .


 

HÄNG UPP KRYCKAN PÅ SKÅBET

StayPlus är också vinklad i toppen, vilket gör det lätt att hänga ifrån kryckan på högre saker som skåp, dörrkarmar eller dörrar. Så att du alltid vet var du har dina kryckor!


 

STÄLL IFRÅN KRYCKAN MOT VÄGGEN – SÄKERT

Den vinklade biten på toppen av StayPlus har en perfekt bredd, som ger gör att du kan ställa din krycka upp alla lodräta ytor. Den breda plana ytan ger balans medan gummibeläggningen ser till att du snabbt och säkert kan ställa ifrån dig kryckorna.


 

Kan du se fördelarna?

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE